Algemene Voorwaarden

Razz! B.V. is gevestigd op de Dr. H. Th. 's Jacoblaan 79 te Utrecht
Het postadres van Razz! is Nieuwstraat 10, 2011GH Haarlem
KVK nummer: 67161170
BTW nummer: NL.8568.55.443.B.01
Tel.: 0646417705

Deze versie geldt vanaf 25 november 2016.

Als je handelt in goederen moet je algemene voorwaarden hebben. Dit zijn de onze. We hebben geprobeerd om ze zo leesbaar mogelijk te houden.

ALGEMEEN

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties tussen Razz! en haar klanten. Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze voorwaarden. We mogen deze voorwaarden altijd wijzigen, ze zullen dan vanaf de wijzigingsdatum op deze plaats worden gepubliceerd en vanaf dat moment geldig zijn. Razz! erkent geen andere voorwaarden dan deze.

LEVERING

We leveren zolang de voorraad strekt.

Bij verkoop via de webshop of in een proeverij zal normaal gesproken binnen tien werkdagen worden geleverd. Bij onvoorziene omstandigheden mogen we er maximaal 30 dagen over doen. Doen we er langer over, dan sturen we je een bericht en mag je de bestelling kosteloos annuleren. We storten dan je geld terug.

De bestelling is geleverd als wij bericht van de transporteur hebben gekregen dat de zending is geaccepteerd door de geadresseerde. Razz! heeft dan aan haar leverplicht voldaan.

PRIJZEN

De prijs die is betaald bij het afrekenen is leidend voor de aanschaf van het product en kan daarna niet meer door Razz! worden verhoogd. Als op de site een andere prijs staat vermeld dan bij het afrekenen, geldt de prijs bij het afrekenen. De getoonde prijzen zijn altijd inclusief 21% BTW.

ZICHTTERMIJN | HERROEPINGSRECHT

De Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), stelt dat de afnemer het recht heeft om de geleverde goederen binnen een periode van veertien werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Als je retourneert, moet je ons binnen veertien dagen melden dat je dit gaat doen. Na de zichttermijn van 14 dagen is de koop definitief.

Tijdens de zichttermijn moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Als je een product retourneert, doe dat dan in ongebruikte staat, in de oorspronkelijke verpakking en bewaar het bewijs van verzending goed. Zodra wij het product in ongeschonden staat hebben ontvangen, betalen we het aankoopbedrag terug. De portokosten zijn voor onze rekening, maar het productrisico van de retourzending is voor jouw rekening.

Mocht je met ons specifieke afspraken hebben gemaakt over de kleuring, afwerking of constructie, dan is er sprake van maatwerk. Maatwerk kan niet worden geretourneerd, maar we zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent over wat we je leveren. Neem contact met ons op via info@razz.nl als iets je niet bevalt.

GEGEVENS

Als je een bestelling plaatst bij Razz!, nemen we je gegevens op in ons klantenbestand. Razz! houdt zich aan de Wet Persoonsregistratie en zal je gegevens niet verstrekken aan derden en vertrouwelijk behandelen.

Als je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, kun je van ons mails verwachten. In de mails staan instructies om je weer uit te schrijven. Je mist vanaf dat moment dan wel mooie persoonlijke aanbiedingen. Wees niet bang, we mailen niet te vaak.

GARANTIE

We willen graag dat je 100% tevreden bent over alles wat je bij Razz! koopt.

We staan er voor in dat de producten voldoen aan de specificaties zoals vermeld in de webshop, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en aan de wettelijke eisen. Onze producten zijn handgemaakt. Het kan dus zijn dat er kleine verschillen zitten tussen de afbeeldingen op de site en het geleverde product.

Als blijkt dat het product verkeerd, ondeugdelijk, incompleet is of niet past, meld het ons dan binnen veertien dagen. We komen dan bij je langs om het probleem op te lossen, of we vragen je om het product te retourneren volgens ons retourbeleid.

OVERMACHT EN AANSPRAKELIJKHEID

Als we als gevolg van overmacht onze afspraken niet kunnen nakomen, dan kun je ons niet aansprakelijk stellen. Als we niet kunnen leveren, dan krijg je uiteraard je geld terug, maar we betalen in zo’n geval geen schadevergoeding.

Razz! is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van de aanschaf of het verkeerd gebruik van de geleverde producten. Lees voor het gebruik de aanwijzingen op de verpakking.

EIGENDOM

De geleverde producten blijven eigendom van Razz! totdat ze volledig zijn betaald.

ALS WE ER NIET UITKOMEN

In het onwaarschijnlijke geval dat we er bij een geschil niet uitkomen, zal een Nederlandse rechter een bindend oordeel vellen onder Nederlands recht.