Garantie

We willen graag dat je 100% tevreden bent over Razz! Als je vragen hebt of verbeterpunten ziet, mail ons dan op info@razz.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Onderhoud

Hieronder volgen een aantal tips 'n tricks voor het verzorgen van je Razz!

#1 OM DE DAG

Draag je Razz! om de dag, zodat het leer kan ademen. Het is dus een goed idee om twee paar Razz! te hebben ;-)

#2 SCHOENSPANNERS

Gebruik cederhouten schoenspanners. Deze helpen om het vocht op te nemen en de vorm te behouden. Spanners met een gevormde hiel hebben de voorkeur (spanners met een 'veer' rekken de hiel te veel uit).

#3 NATTIGHEID

Bier, wijn of regen op je Razz! is niet erg. Veeg de druppels er wel zo snel mogelijk af en laat ze drogen met schoenspanners er in. Niet in de magnetron of dicht bij een warmtebron.

#4 POETSEN

Bij ieder paar Razz! wordt een onderhoudssetje meegeleverd. Poets ze na elke zeven keer dragen met het bijgeleverde porsteltje, schoencrème (in het glazen potje) en uitwrijfdoek. Breng de crème dun aan.

#5 GLACEREN

Wil je je kunnen scheren in de neuzen van je schoenen, gebruik dan de bijgeleverde glacé (in het blikje). Breng eerst met tussenpozen een paar dunne laagjes aan op de neuzen. Wrijf de laatste keer uit met een klein druppeltje water. De Engelsen noemen dit "spit and polish", en het werkt ècht!