Vaak gegeven antwoorden

Voeren jullie ook breedtematen?

We voeren geen breedtematen, onze leesten zijn ontworpen voor de voeten van de Nederlandse man, die van nature wat bredere voeten heeft.

Blijft de kleur wel vast, bijvoorbeeld als ik in de regen heb gelopen?

In het finish proces worden de schoenen gekleurd terwijl de poriën van het leer nog 'open' staan. Na het kleuren worden de schoenen 'gebukkeld' (ja, met een klein heet strijkijzer gestreken) om de poriën te sluiten. op deze manier wordt de kleur verzegeld in het leer.

Hoe moet ik mijn schoenen onderhouden?

Zie onze pagina voor onderhoud, waarop we alles uitleggen. Onderhoudsproducten worden met de schoenen meegeleverd.

Zijn die schoenen niet veel te hip voor mij?

Natuurlijk niet! Je zult trouwens ervaren dat je veel positiever en sterker in het leven staat met een paar Razz! aan je voeten. Overigens, we hebben ook modellen voor 'beginners' die het rustig aan willen doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Dow, de Sting, de Nasdaq en de Bruce.

Hoeveel korting krijg je op een schoenproeverij?

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen voor een event, krijgt iedereen korting, tot een maximum van 20%.
We hanteren daarbij de volgende uitgangspunten:
2 tot 4 deelnemers: 5% korting
4 tot 6 deelnemers: 10% korting
7 tot 10 deelnemers: 15% korting
11 deelnemers of meer: 20% korting

Hoe zit het met afrekenen bij een schoenproeverij?

Ons verkoopteam heeft een pin-automaat bij zich. Je kan betalen met je bankpas, mastercard of visacard. Je order wordt afgehandeld via onze webshop.

Wat is jullie privacy beleid?

Als je bij ons schoenen koopt, laat je gegevens achter. Wij gebruiken die gegevens alleen voor het afhandelen van je bestelling en de betaling. We zullen je gegevens nooit doorgeven of verkopen aan anderen. Als je je hebt aangemeld voor onze ‘spamgenerator’, sturen we je af en toe nieuws over aanbiedingen en nieuwe modellen. In elke nieuwsbrief bieden we de mogelijkheid om je weer af te melden. Dat is natuurlijk niet aan te raden want dan mis je al dat moois in je mailbox.

Je kunt ons volgen op diverse sociale media. Berichten die je ons stuurt zullen we alleen delen of liken via het medium dat je zelf hebt gebruikt.

Het betaalproces achter onze webshop is uitbesteed aan Multisafepay; een gerenommeerde betaalprovider die door veel webshops wordt gebruikt. Ook zij gaan vertrouwelijk om met de gegevens die je moet achterlaten om een betaling te doen.

Onze webshop gebruikt cookies om te kunnen functioneren. Cookies zijn kleine datapakketjes die in je browser worden geplaatst om dingen die over jou gaan te kunnen onthouden. Zo weten we bijvoorbeeld je maat nog als je van de ene naar de andere pagina gaat, of later terugkomt op de Razz! site.